Logo Ģmpressietuinen

datum | offerte aanvraag voor een tuinontwerp
offerte aanvraag voor een tuinontwerp in Gelderland
offerte aanvraag voor een tuinontwerp in Gelderland


31-12-2012 | indicatie aanvraag Zaandam
offerte aanvraag voor hovenier in Zaandam
offerte aanvraag voor hovenier in Zaandam
Vandaag een indicatie aanvraag ontvangen voor een tuin in Zaandam, potentiƫle klant wil een tuinontwerp voor een moderne tuin bij een villa. Ingrediƫnten : strakke vijver, kunstgras, verhoogde border, pergola, bestrating grote tegels 100x100 cm.


18-06-2011 | indicatie aanvraag in Susteren
Vandaag een indicatie aanvraag .ontvangen voor een tuin in Susteren. Aanvrager heeft als wens : een modern / klassieke tuin met strakke waterpartij, en verhoogde borders zoals tuinnr. 7.3 van mediterrane tuin | vrijstaande woning. Een hovenier uit regio Susteren zal de tuin evt. gaan aanleggen.


13-06-2011 | Indicatie aanvraag in Groningen
Hovenier uit Groningen zal de tuin gaan aanleggen Vandaag een indicatie aanvraag .ontvangen voor een tuin in Groningen. Aanvrager heeft als wens : een moderne tuin met strakke waterpartij, en verhoogde borders zoals tuinnr. 3.1 van moderen tuinen 5/7 m1 breed. Een hovenier uit Groningen zal de tuin evt. gaan aanleggen.


10-06-2011 | Tuinontwerp in Beilen

Vandaag een oferte aanvraag ontvangen voor het maken van een tuinontwerp voor een moderen vrijstaande woning in Beilen. Klant wil een tuin zoals tuin nr.1.3 gezien op Impressietuinen.com. Bijkomende wensen zijn gazon, strakke verhoogde vijver, Dakbomen met terras en halfverharding.

 07-06-2011 | Opdracht tuinontwerp in Utrecht
klant geeft na een indictie de opdracht voor een tuinontwerp Klant geeft na een indicatie aanvraag de opdracht voor een tuinontwerp. Bij aanleg van de tuin door een hovenier in de regio Utrecht aangesloten bij Tuinimpressies, is het ontwerp inbegrepen in de offerte oftewel al opgenomen in de indicatie die de klant al eerder ontvangen heeft.


03-06-2011 | Indicatie aanvraag Loppersum
Offerte aanvraag voor een evt klus voor een hovenier uit Loppersum Vandaag een indicatie aanvraag ontvangen, voor een kleine tuin in Loppersum.
Klant heeft als wens een modern / klassiek tuin met gras en veel groen.
Binnen 24 uur ontvangt de aanvrager een indicatie voor de complete tuinaanleg incl. tuinontwerp.


28-03-2011 | Offerte tuinontwerp
Vandaag een offerteaanvraag ontvangen voor een nieuwbouwtuin in Budel. Het gaat om een kleine tuin ( 75 m2 ), met als wens een strak modern ontwerp met een vlonder en een waterpartij. Offerte wordt binnen 24 uur verstuurt.27-03-2011 | Hovenier in Rotterdam
Indicatie voor complete tuinaanleg aangevaagd in Rotterdam. Vandaag een indictieaanvraag ontvangen voor een tuinrenovatie in Rotterdam. Aanvrager heeft als wens een moderne tuin met mediterrane tint . Indien de indicatie past binnen het budget van de aanvrager zal een hovenier uit de regio Rotterdam de tuin aan leggen.


25-03-2011 | Hovenier Goirle
Indicatie tuinaanleg ontvangen voor een tuinrenovatie in Goirle. Indien de aanvragen opdracht geeft voor een tuinontwerp, zal een hovenier in de regio Goirle de tuin aan gaan leggen. Indicatie aanvraag ontvangen voor tuinrenovatie in Goirle binnen 24 uur krijgen de aanvragers een reactie en wordt duidelijk wat hun benodigde budget is voor de complete tuinaanleg incl. tuinontwerp en beplantingsplan gekozen voor tuinnr. 1.2 2.5 en 2.4


25-03-2011 | Hovenier Sneek
Hovenier uit de regio Sneek, zal de tuin gaan aanleggen indien de indicatie past bij het budget voor de tuinaanleg Aanvraag ontvangen voor tuinaanleg in Sneek. Aanvrager heeft als wens een mediterrane tuin met moderne elementen zoals, kunstgras, strakke vijver, siergrasssen.


23-03-2011 | Hovenier Heteren
Indicatie aanvraag ontvangen voor tuin in Heteren. Tuin wordt aangelegd door een Hovenier Vandaag een indicatie aanvraag ontvangen voor een tuin in Heteren. De aanvragers willen de bestaande tuin aan laten leggen door een hovenier uit de regio Heteren. stijl tuin: Strakke moderne tuin met een langwerpige vijver, halfverharding, en siergrassen.


22-03-2011 | Hovenier Culemborg
Hovenier uit de regio Culemborg zal de tuin aan gaan leggen indien het budget past bij de indicatie voor de complete tuinaanleg Vandaag een indicatie aanvraag ontvangen voor een tuin in Culemborg. Wensen klassieke tuin met mediterrane sfeer, gazon, vijver, verhoogde borders en veel groen.


21-03-2011 | Indicatie aanvraag uit Groningen
Hovenier uit groningen zal de tuin gaan aanleggen mits de tuinwensen en budget passen bij de indicatie die gemailt wordt voor de complete tuinaanleg

Vandaag en indicatie aanvraag ontvangen voor een tuin bij een vrijstaande nieuwbouw woning in Groningen. Wensen moderne tuin, veel gras, strakke vijver, 100x100 cm. tegels van Schellevis. Binnen 24 uur ontvangt de aanvrager een indicatie voor de complete tuinaanleg incl. ontwerp gebaseerd op hun wensen en grote tuin.21-03-2011 | Indicatie aanvraag uit Huissen
Offerte aanvraag tuinaanleg, op zoek naar een hovenier in de regio Huissen Vandaag een indicatie aanvraag ontvangen voor een tuinrenovatie in Huissen. Wensen : Klassiek tuin met moderne elementen zoals kunstgras, waterpartij en verhoogde border.


21-03-2011 | Op zoek naar een hovenier in Amstelveen ?
Vandaag een indicatie aanvraag ontvangen voor een tuin in Amstelveen. Consument krijg een indicatie voor de tuinaanleg en een tuinontwerp, en zijn dus ok op zoek naar een hovenier in de regio Amstelveen.


20-03-2011 | Hovenier Heeze
Hovenier Heeze tuinvoorbeelden op tuinimpressies.com Vandaag Indicatieaanvraag ontvangen voor een tuin in Heeze, consument wil een hovenier voor de tuinaanleg. Hun wensen zijn: klassiek modern, gazon, hagen, natuurlijke bestrating, verhoogde borders.


20-03-2011 | Indicatieaanvraag voor tuinaanleg in Rotterdam
tuinaanleg in Rotterdam voor hovenier Vandaag een indicatieaanvraag ontvangen voor een tuinrenovatie in Rotterdam. Consument wil de tuin laten aanleggen door een hovenier uit de regio. Wensen: moderne achtertuin met hoogte verschillen, hagen, waterornament, kunstgras.


19-03-2011 | Hovenier Vught
Hovenier Vught - Tuinimpressies.com Vandaag een aanvraag ontvangen voor een tuinrenovatie in Vught.Consument wil de tuinaanleg uitbesteden aan een hovenier uit Vught of omstreken.
Wensen: moderne strakke tuin,grote tegels 100x100 cm. antraciet,kunstgras, hoogte verschillen,strakke waterpartij in de vorm van een waterspiegel.


19-03-2011 | Indicatie aanvraag Heemskerk
Offerte aanvraag aanleg tuin in Heemskerk Vandaag een aanvraag voor een indicatie tuinaanleg ontvangen voor de plaats Heemskerk.
Cosument wil de tuin aan laten leggen door een Hovenier uit de regio.
wensen: speelse tuin met vijver en waterornament, gras, veel groen,natuursteen bestrating.
Binnen 24 uur wordt de indicatie totale tuinaanleg incl. tuinontwerp verzonden.


19-03-2011 | Indicatie aanvraag tuinaanleg Meppel
Indicatie aanvraag tuinaanleg Meppel - Hovenier Vandaag een indicatieaanvraag tuinaanleg ontvangen voor een bestaande tuin in Meppel. Hovenier zal uiteindelijk een offerte uit gaan brengen voor deze potientiele nieuwe tuinbeziters. Wensen Mediteraan, waterpartij, halfverharding, tuinverlichting, veel groen, kunstgras.


18-03-2011 | Hovenier Waalre
Cosument op zoek naar en Hovenier in Waalre voor de tuinaanleg Vandaag een aanvraag ontvangen voor een tuinrenovatie in Waalre. Wensen: moderne minimalistische tuin, strakke vijver, vlonder, hoogte verschillen, tuinverlichting, siergrassen.


16-03-2011 | Hovenier Zwolle
Potientiele klant voor Tuinaanleg in Zwolle Vandaag een aanvraag ontvangen voor een klassieke tuin in de regio Zwolle. wensen klassiek stijl, veel groen, vijver, gazon. willem een tuinontwerp, en de tuin aangelegd hebben door een hovenier uit de regio Zwolle.


15-03-2011 | Aanvraag tuinaanleg in Hilversum
Consument op zoek naar een Hovenier in de regio Hilversum Vandaag een indicatie aanvraag ontvangen voor een tuin in Hilversum, kenmerken modern, strakke tuin, gazon, natursteen terras, hoogte verschillen. Indicatie wordt binnen 24 uur versturd.


15-03-2011 | Hovenier Almere
Indicatie aanvraag tuiaanleg + tuinontwerp voor een tuin in Almere Vandaag een aanvraag ontvangen voor een tuin in Almere. Consument is opzoek naar een hovenier.wensen modern, strak,siergrasen, vijver, verhoogde borders.


offerte voor tuinontwerp
Deze pagina is nog niet gevuld.

Tuin 3.4 moderne onderhoudvriendelijke tuin met kuipen
Tuin 12.4 speels tuin met ruime vijver en groen
Tuin 7.3 mediterrane tuin met moderne elementen
Tuin 1.2 moderne tuin met romantische sfeer
|    Home     |    Projecten     |    Werkwijze     |    Actueel     |    Indicatie     |    Extra pagina's     |    SITEMAP   |