Logo Ěmpressietuinen

Werkwijze

Met Tuinimpressies.com willen wij je graag ondersteunen in het proces naar een toekomstige tuin. CreĂ«er dezelfde kwaliteit in je eigen tuin als op de foto's en maak gebruik van een professional. Wij kunnen helpen bij het vinden van een kwaliteitshovenier in de omgeving.
Maak gebruik van de website om tot ideeën en/of een concreet budget te komen?

Vraag een indicatie aan en weet gelijk waar je aan toe bent.
Wanneer je de tuinnr's en / of de tuinelementen bij Opmerkingen (indicatie) aangeeft krijgen wij een idee wat je wensen zijn en naar welke stijl je op zoek bent. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een tuin ziet die qua tuinbeleving en sfeer overeen komt met de tuinwensen, maar dat er tuinelementen te veel aanwezig of juist niet aanwezig zijn. Deze info horen wij graag allemaal.

Bij Indicatie zijn 2 opties:


- Offerte tuinontwerp
- Indicatie tuinaanleg

Tuinontwerp

Bij een tuinontwerp wordt tijdens een afspraak de tuin ingemeten en de wensen besproken. Binnen 14 dagen wordt een inrichtingsvoorstel met offerte gepresenteerd via de mail of in een afspraak. Dit zal gebeuren door een door Tuinimpressies.com geselecteerde hovenier. Het inrichtingsvoorstel mag 2 keer gewijzigd. Een volgende stap is een beplantingsplan, ook in het beplantingsplan mag 2 keer gewijzigd.

Als je de tuin zelf gaat aanleggen kunt je het een ontwerp uitbreiden met detailtekeningen en/of een uitvoeringsbestek. Je hebt dan een zeer nauwkeurig draaiboek om zelf mee aan de slag te gaan.

Als de tuin wordt aangelegd door een hovenier van Tuinimpressies.com zijn het tuinontwerp en beplantingsplan gratis. De tarieven voor een ontwerp en beplantingsplan vind je in de 
tarievenlijst.


Indicatie tuinaanleg

Volg het vragenmenu. Geef aan welke tuinnummers je het mooist vind of het meest overeenkomen met de sfeer die je zelf ook voor de tuin in gedachten hebt. Bij “Wensen” kun je extra tuinelementen invullen. Bij ”Opmerkingen” overige extra informatie. Alle extra informatie is welkom om een zo nauwkeurig mogelijke indicatie te kunnen geven.

Binnen 24 uur komt de indicatie voor de complete tuinaanleg gebaseerd op de wensen en m2 die zijn opgegeven. Dan kun je je wensen laten omzetten in een Tuinontwerp.

Indien de tuin wordt aangelegd door een hovenier ingebracht door Tuinimpressies zal het tuinontwerp en beplantingsplan gratis zijn.


Tuin 9.2 mediterrane sfeer bij speelse tuin
Tuin 12.3 speelse tuin met oosterse tinten
Tuin 11.3 speels natuurlijke tuin met vijver en waterbeek
Logo tuinimpressies4
|    Home     |    Projecten     |    Werkwijze     |    Actueel     |    Indicatie     |    Extra pagina's     |    SITEMAP   |